Zoeken
  • ReduceAT.com

Een traplift huren, interessant?

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020


U heeft zich de afgelopen periode georiënteerd op het aanschaffen van een traplift. U weet ongeveer wel waar u op moet letten. Nu is de vraag; heeft het zin om een traplift te huren?


Allereerst is het belangrijk om te weten waarom u een traplift zou willen huren? Is het vanwege de aanschafkosten, het onderhoudscontract of gewoon dat u er niet aan wilt vastzitten? Bedenk goed wat de belangrijkste overweging voor u is. Huren hoeft namelijk helemaal niet goedkoper te zijn dan het zelf aanschaffen!


Als de aanschafkosten een reden is dan zou u kunnen kijken of u dit deels kunt financieren met een pgb budget. Maar hierover in een ander blog meer. De gemiddelde kosten van het huren van een traplift zijn tussen de 110 Euro en 200 Euro per maand. Afhankelijk van het soort traplift en de periode dat u deze wilt huren.Bedenk voor uzelf hoe lang u denkt de traplift nodig te hebben. Zo kunt u berekenen of huren goedkoper is dan zelf aanschaffen. Vrijwel alle aanbieders van trapliften bieden een mogelijkheid tot huren. Vraag dus verschillende offertes aan en vraag daarbij ook of er een mogelijkheid tot huren is.


De huurmodellen zijn veelal niet alle soort of maten beschikbaar. Als u dus een specifieke eisen heeft aan een traplift dan is het raadzaam om vooraf goed te kijken of huren van een traplift haalbaar is. Welke verschillende soorten trapliften er zijn kunt u hier lezen.Neem dus deze zaken mee bij een overweging tot huren;

- Wat is mijn budget

- Welke looptijd wil ik huren?

- Krijg ik budget via pgb?

- Wat voor soort traplift heb ik nodig?


Los van welke traplift u zoekt, het loont sowieso om offertes aan te vragen voor zowel aankoop als huur. Begin daar dus alvast mee voordat u een keuze maakt!


Gratis offertes aanvragen voor trapliften

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven