Zoeken
  • ReduceAT.com

Een traplift kopen wat kost dat?

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020


Wat doet u als u niet meer goed kunt traplopen? Ziet u er ook tegenop als u naar bed wilt gaan om die trap weer te nemen. Misschien heeft u er wel over gedacht om te gaan verhuizen. Dat is helemaal niet nodig! Bedenk of u met een traplift wellicht nog jaren in uw woning kunt blijven wonen? Als het antwoord ja is lees dan vooral verder.


Een traplift kopen met als doel om een langere tijd zelfstandig en gelukkig te leven is mogelijk. Trapliften bestaan in verschillende soorten, maten en prijs. Niemand wil continue om hulp vragen en onafhankelijkheid in deze tijd is erg belangrijk! Wat voor soorten trapliften zijn er?


- Traplift voor een rechte trap

- Traplift met een bocht.

- Traplift met twee bochten.

- Traplift met meer dan 3 bochten.


De meeste mensen hebben voldoende aan een traplift dat geschikt is voor een rechte trap of met een bocht erin. Deze zijn betaalbaar en soms zijn er ook subsidie mogelijkheden hiervoor. Laat u zich hierover goed voorlichten!


Het aanschaffen van een traplift in uw woning heeft veel voordelen. Niet alleen dat u dan zelf naar de bovenverdieping van uw woning kunt gaan maar ook dat uw badkamer boven kan blijven en dat uw woning beter verkoopbaar is mocht u toch gaan verhuizen. Jonge gezinnen vinden het prettig als niet alles gelijkvloers is.Er zijn verschillende leveranciers van trapliften. Ga daarom vooral ook prijzen vergelijken en ga niet met de eerste de beste direct in zee. Bekijk vooral waar u behoefte aan heeft en wat u bevalt. Daarom is het handig om een aantal vrijblijvende offertes aan te vragen. Dan weet u direct wat de kosten zijn.


Bekijk ook welke garantie- en servicevoorwaarden er zijn en vergelijk deze goed. Dan komt u later niet voor verrassingen te staan. Veel leveranciers bieden een garantie-en servicepakket aan. De servicepakketten zijn vaak onderhoudscontracten van een of twee jaar waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken als er iets stuk gaat aan uw traplift.


De installatie van een traplift kan veelal binnen een werkdag gerealiseerd worden. Dit is wel afhankelijk van het aantal bochten dat nodig is. Vervolgens wordt de traplift uiteraard getest. Veiligheid gaat voor alles. Als de tests goed doorlopen zijn dan bent u de eerste die, onder begeleiding van de monteur, met de traplift omhoog kunt.


Tot slot willen u meegeven dat het geen schande is om een traplift aan te schaffen. Jaarlijks laten veel mensen een traplift installeren. Voel dus vooral geen schaamte om vrijblijvend een aanvraag te doen! Wacht niet langer met uitstellen. Laat u zichzelf inlichten en geniet binnenkort van een prachtige traplift in uw woning waardoor u weer mobieler bent!


We wensen u veel succes met de zoektocht! En als u er al klaar voor bent vraag dan hier uw gratis offertes aan!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven