Zoeken
  • ReduceAT.com

Private Lease of toch iets anders?

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020


De afgelopen jaren zie je steeds meer private lease auto's en ook deelauto projecten. Wat is het beste om voor te kiezen? In dit blog zetten we een aantal zaken uiteen.

Er zijn een aantal deelauto concepten in Nederland actief denk bijvoorbeeld aan SnappCar Sharenow en Greenwheels. Het ligt helemaal aan jou welke van deze concepten het beste bij je past. Wil je écht a la minuut een auto kunnen huren of kan dit ook een paar uur later. Bekijk bij iedere aanbieder de voorwaarden goed en bekijk of het voor jou voordelig is ten opzichte van een Private Lease contract.


Het voordeel van Private Lease is dat je de auto voor jezelf hebt en deze kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Alle kosten zijn inbegrepen behalve de benzine. Gaat er dus iets kapot aan de auto dan kun je gewoon naar de garage gaan zonder bang te zijn voor de rekening.

Voordat je een Private Lease contract aan gaat moet je goed nagaan hoe vaak je de auto wilt gaan gebruiken. Het kan bijvoorbeeld lonen om toch te kijken naar een deelauto concept. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt hoeveel kilometer je op jaarbasis rijdt. Een deelauto concept kan dan duurder zijn dan een Private Lease auto. Lees ook ons blog Hoe vind ik de beste Private Lease deal?


Vraag vooraf al informatie op via diverse websites, auto dealers en private lease aanbieders. Het voorkomt dat je een te dure keuze maakt of ook een te goedkope keuze. Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo. Veel lease contracten geven de mogelijkheid om na een jaar op te zeggen. Vraag goed naar deze voorwaarden want soms blijkt het duurder dan het hele contract uit te dienen.


Zorg daarom dan ook dat je alle kosten goed inzichtelijk hebt. Dit begint bij het aanvragen van offertes voor een Private Lease auto. En het leuke wat daarbij komt kijken is wat voor type auto zou je willen?

We wensen je veel succes met het zoeken naar de beste keuze. Neem je tijd ervoor!


Offertes aanvragen

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven