Zoeken
  • ReduceAT.com

Heb je al een mooi mondkapje voor het OV?

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020


Sinds 1 juni zijn we verplicht om in het openbaar vervoer te reizen met een mondkapje. Dit hoeft geen medisch mondkapje te zijn. Hierdoor heb je de keuze uit heel veel verschillende mondkapjes. We hebben bijvoorbeeld deze mooi tijgerprint voor je!

We verklappen alvast dat we je een mooie korting kunnen geven als je er meer dan 3 bestelt.


Mondkapje met print

Deze mondkapjes hebben een uitdagend design en zal precies bij je passen als je de juiste kiest. Je kunt kiezen uit verschillende designs dus kies gewoon voor dat wat het beste bij jou past.Wasbaar

Deze mondkapjes zijn wasbaar en herbruikbaar en daarom duurzaam! Geen wegwerp mondkapje dus waardoor je er altijd een op voorraad hebt! Dit is geen medisch mondkapje en heeft het Oeko-Tex 100+ keurmerk. Het materiaal is van mooi zacht microvezel en het gewicht is maar 13 gram. Je krijgt er een Nederlandse handleiding bij en zoals eerder aangegeven zijn de mondkapjes wasbaar.Krijg korting!

Bespaar maar liefst 20% op de stuksprijs door minimaal 6 stuks te bestellen voor een prijs van 11,99 Euro per stuk! Vandaag bestelt is binnen 1 a 2 dagen in huis. Wacht dus niet langer want op=op!


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven